Nord-Als Idrætscenter

Nord-Als Idrætscenter

Stadionvej 1

6430 Nordborg

Tlf. +45 74 45 19 19

Idrætscenter og kultur-forum med smuk beliggenhed

Nord-Als Idrætscenter er smukt beliggende ved Nordborg Sø, nabo til golfbanen og med meget kort afstand til forlystelsesparken Universe på Als i Sønderjylland.​ I Nord-Als idrætscenter finder du en masse aktiviteter med mulighed for variation. Udover idrætsdelen kan du også benyttes os som kursuscenter, hvor blandt andet Sønderborg Kommune og det lokale erhvervsliv afholder møder og konferencer.​​

 

Nord-Als Idrætscenter er tillige også et moderne idrætscenter med  bl.a. 2 idrætshaller, gymnastiksal, svømmehal med saunaer, kegleanlæg, skydebaner, krolfbaner, motionscenter, selskabslokaler, mødelokaler, sovesale, hotel, udendørs boldbaner og Nordborg Sø.

Således råder idrætscentret samt hotel over knap 8.000 kvadratmeter under tag. 

 

 Meget mere end et idrætscenter

Nord-Als Idrætscenter er et oplagt valg til diverse arrangementer og der er mulighed for overnatninger på Hotel Nordborg Sø.

Vi rummer tillige lejrskoler og træningslejre med dejlig overnatningsmulighed og dertil en super bespisning.

Hotel Nordborg Sø

Hotel i Sønderjylland - Overnatning & Hotelophold på Als

Hotel Nordborg Sø ligger i et naturskønt og roligt område i Sønderjylland. Og som navnet også antyder, ligger hotellet direkte ved Nordborg Sø på øen Als.

​Hotellet består af 16 store fine værelser. Hvert værelse kan lejes som enkelt-/dobbelt-/3-personer eller 4-personers værelse. Hvert værelse er udstyret med stort badeværelse, tv, fri internetadgang samt altan eller terrasse.

Café Mads

Cafe Mads i Nord-Als Idrætscenter

Cafeen er omdrejningspunktet for rigtigt mange aktiviteter. Det er her der slappes af efter en tur i svømmehallen, og det er her der arrangeres mange af livets fester i et af lokalerne, holdes borgermøder eller generalforsamlinger, og hvor der er plads op til 1200 personer.

Gastronomisk favner cafeen bredt. Her vil vi øge fokus på levering af mad ud af huset, og gradvis opdatere til et mere moderne og sundere udbud i selve cafeen – og ikke mindst have fokus på bæredygtighed og økologi.